11.4.08

Η μικρή μας πόλη αποχαιρετά το Φεστιβάλ


Με την μικρή μας πόλη, του Θόρντον Ουάιλντερ κλείνει το τέταρτο εαρινό φεστιβάλ θεάτρου, από το Τέταρτο Κουδούνι, που θα παρουσιαστεί το Σαββάτο στις 8:30 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Σπάτων.

Το εαρινό φεστιβάλ είναι αφιερωμένο στη Μελίνα Μερκούρη.

Οι παραστάσεις που είδαμε ήταν ενδιαφέρουσες. Αν και δεν μπόρεσα να τις δω όλες, το μικρό δείγμα που παρακολούθησα απέσπασε θετικές εντυπώσεις.

Ο Μαραθώνας με τους καυγάδες χάρισε γέλιο στους θεατές ενω τα Ανοιχτά Πανιά με το πάντα επίκαιρο θέμα του με στεναχώρησε και με προβλημάτισε αλλά τελικά άφησε να φωλιάσει λίγη αισιοδοξία. Ο Μπερλιμπλίν και η Μπελίσσα με συγκίνησαν ενώ με ενθουσίασαν οι πολύ όμορφες ερμηνείες των παιδιών που έπρεπε να υποδυθούν εντελώς διαφορετικής ηλικίας χαρακτήρες. Ενώ και ο σύλλογος Φοίλιστρον έκανε μια συμπαθητική προσπάθεια να προβληματιστούμε αλλά και να γελάσουμε!


Σίγουρα "η μικρή μας πόλη" είναι ένα έργο στο οποίο θα εντοπίσουμε πολλά προσωπικά μας στοιχεία/βιώματα! Δεν μιλάει για μεγάλους ήρωες, αλλά για τους καθημερινούς ήρωες που είμαστε εμείς, οι γειτόνοι μας, όσους βλέπουμε ή δεν βλέπουμε. Έχει τρεις πράξεις, όσες είναι και οι πράξεις της ζωής... καθημερινή ζωή / έρωτας, γάμος / θάνατος.

Σας εύχομαι ολόψυχα καλή θέαση στην τελευταία παράσταση του φεστιβάλ!!!

1 σχόλιο:

Spiridon είπε...

Η λήξη του φεστιβάλ είχε πάρα πολύ κόσμο! Η παράσταση ήταν καλή, ενώ είχε και διαλείματα!!! Νομίζω ότι όλοι το χάρηκαν, αν και οι περισσότεροι περίμεναν κάτι πιο χαρούμενο, τελικά δεν απογοητεύτηκαν!

Περιμένουμε το επόμενο!